Vastgoed Investeringen in Grond

Investeerders

Instapper of gevorderde?

GVV Vastgoed is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van strategisch gelegen grond. De door ons aangeboden percelen zijn minimaal 1.000m² groot. Aangezien de omvang van de percelen en de locatie daarvan zeer verschillend zijn, kunt u zelf bepalen voor welk bedrag u wenst te investeren. Dat maakt investeren in grond dus ook interessant voor investeerders met een beperkt budget. Voor ieder budget zijn wij in staat een portefeuille samen te stellen. Daarbij geldt uiteraard: Hoe meer u uw aangekochte grond spreidt, hoe groter de kans wordt dat de bestemming op één van de locaties wijzigt.

Onze werkwijze 
Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend wanneer u overweegt te investeren in strategisch gelegen grond. Wanneer u besluit tot aankoop van door GVV Vastgoed aangeboden grond over te gaan, is de procedure eenvoudig:
 • Wij zenden u een intentieverklaring. Wanneer u deze verklaring tekent en retourneert, kunnen wij de grond voor u reserveren.
 • Binnen twee weken na het retourneren van de intentieverklaring ontvangt u een koopovereenkomst in drievoud. De koopovereenkomst ontvangen wij graag ondertekend retour, met een kopie van uw geldig legitimatiebewijs.
 • Vervolgens zorgen wij dat de verkopende partij de koopovereenkomst tekent. Eén exemplaar gaat naar de notaris, het tweede exemplaar krijgt u van ons terug en het derde exemplaar is voor GVV Vastgoed
 • U betaalt een borg gelijk aan 10% van de koopsom op de derdengeldenrekening van de notaris.
 • Vervolgens ontvangt u binnen twee weken het concept voor de notariële akte van levering en de nota van afrekening waarop de datum van de overdracht van de grond staat vermeld.
 • Nadat u het restant van de koopsom aan de notaris heeft betaald, verzorgt deze de eigendomsoverdracht (door het passeren van een notariële leveringsakte en het verrichten van de noodzakelijke kadastrale inschrijvingen), waarna u daadwerkelijk de eigenaar van de grond bent.
Gemak staat voorop
U kunt dus eigenaar van de grond worden zonder uw woning te verlaten. Indien u een daartoe strekkende volmacht aan de notaris verstrekt, verzorgt deze de gehele overdracht. Het enige wat u hoeft te doen, is op de juiste plaatsen uw handtekening zetten en de documenten terug te sturen. Vervolgens bent u enige tijd later de trotse eigenaar van een prachtig stukje Nederland. Het bewijs dat u eigenaar bent, wordt u door de notaris toegestuurd.

De notaris
Hoewel iedereen in Nederland gerechtigd is een eigen notaris uit te kiezen, adviseren wij gebruik te maken van een door ons geselecteerde notaris. Wij hebben uitstekende contacten met diverse notarissen door heel Nederland, die zijn gespecialiseerd in overdracht van percelen en bekend zijn met onze werkwijze, zodat de overdracht wordt vergemakkelijkt en bespoedigt.

 


Waarom investeren in grond?

 • De vraag naar grond blijft groeien en het aanbod blijft beperkt.
 • Grond wordt belast in box 3.
 • U betaalt bij verkoop geen belasting op winst.
 • Grond is tastbaar.
 • Grond blijft vrij verhandelbaar.
 • Grondprijzen zijn nauwelijks conjunctuurgevoelig.

Geïnteresseerd? Vraag nu de brochure aan

Brochure aanvragen Bel me terug

Kerkenbos 1103-B 6546 BC Nijmegen024-675 95 76info@gvv-vastgoed.nl

© GVV Vastgoed Disclaimer